viernes, 29 de abril de 2022

Tasca 7 Autoavaluació

Ja hem arribat al final d'aquest camí educatiu. Un nou projecte, una metodologia diferent, una participació més directa al vostre propi aprenentatge...


Heu investigat, creat, reflexionat, participat, debatut, hem escoltat música, vist vídeos, hem fet campanyes de replegada de residus, hem participat a la neteja del nostre barri, hem denunciat la brutícia participant a un concurs, hem fet una campanya de disussió dels ODS  Hem fet moltes coses i espere que l'esforç que heu fet haja parat la pena i que la nota estiga d'acord amb les vostres expectatives. Si treballeu diàriament una miqueta, aquests projectes són molt positius per obtindre bones qualificacions.

I ara vos demane una darrera reflexió escrita, per autoavaluar-vos a vosaltres mateixos, als vostres companys i al professor. Sempre és ben acceptada una crítica constructiva siga positiva o negativa. Entre tots podem millorar. Per aquest motiu, aquesta tasca és per a mi, la més important de totes.



Empleneu al vostre diari de reflexió (recordeu-vos del títol i afegiu-ho a l'índex) com a tasca final les següents preguntes:
  • Què és el més important del que has après a cadascuna de les tasques? Contesta amb una frase, per exemple: Tasca 1 He après... El que siga! I així amb les sis tasques D'acord?
  • Quines feines t'han semblat més interessants? Per què?
  • Quines feines t'han semblat menys interessants? Per què?
  • Anomena els teus companys i resumeix en unes poques línies com ha treballat cadascú. Avalua el vostre esforç i treball amb una nota numèrica de l'1 al 10. Afegeix a més la nota general que creus que es mereix el teu grup en les tasques conjuntes que heu realitzat.
  • Què em sembla en línies generals aquest projecte? Opinió final. T'ha agradat? Sí, no i per què. Compara'l amb l'anterior (el de Benicarrers)
  • Quina nota creus que et mereixes? Per què?
  • Quina nota posaries al professor sobre el seu treball en aquest projecte? Per què?

LLIURAMENT DE TREBALLS 
I FINALITZACIÓ DEL PROJECTE

I ara VOS RECORDE que m'heu de LLIURAR els treballs corresponents que hem anat fent al llarg del projecte, especialment TRES D'ELLS:

  • Els cartells amb els ODS que vos assinarem a cadascun dels grups
  • El diari de reflexió i aprenentatge
ACÍ VOS DEIXE LES RÚBRIQUES QUE UTILITZARÉ PER AVALUAR, PERQUÈ VOS QUEDE CLAR DES DEL PRIMER MOMENT QUÈ VOS DEMANE I COM HO QUALIFICARÉ. 


DIARI DE REFLEXIÓ

RÚBRICA AMB CRITERIS D'AVALUACIÓ

REFLEXIÓ I TREBALL INDEPENDENT. TREBALL COL·LABORATIU (Portfolio)

PROJECTE TALKING ABOUT MONEY PJO 3r ESO GEOGRAFIA


0 ptos.

5 ptos.

10 ptos.


(Execució) Tractament dels materials

No es lliura el portfolio. li falten més de la meitat de les feines que la componen. No shan seguit els criteris formals de lliurament (puntualitat, organització, portada, títol, fundes de plàstic, llibre dactes, etc.) Té moltes faltes dortografia, la lletra és dolenta i la presentació deficient.


No hi ha les tasques corresponents o només una mínima part.

Es lliura el portfoli. però li falten algunes de les feines que la componen. Se segueixen parcialment els criteris formals de lliurament (puntualitat, organització, portada, títol, fundes de plàstic, llibre d'actes, etc.). Té algunes faltes d'ortografia, la lletra és regular i la presentació és correcta, però té alguna llacuna.


Hi ha les tasques corresponents però estan molt poc desenvolupades o falta alguna o algun apartat de les mateixes.

Es lliura el portfoli complet amb tots els treballs que la componen. Se segueixen els criteris formals de lliurament (puntualitat, organització, portada, títol, fundes de plàstic, llibre d'actes, etc.). No té faltes d'ortografia, la lletra és bona i la presentació està cuidada i ben organitzada.


Hi ha totes les tasques, ben desenvolupades, tractades en profunditat i amb tots els apartats desenvolupats com se sol·licita a les instruccions, fins i tot una mica més extensament.



TOTAL





RÚBRIQUES D'AUTOEVALUACIÓ GRUPAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Preguntas clave proyecto #tam